mergvakario idejos

9 mergvakario idėjos vasarai

Mergvakario idėjos – vienoms tai planavimo džiaugsmas, kitoms tikras galvosūkis. Džiaugiamės galėdami bent šiek tiek padėti abiem atvejais. Nuotykių, atradimų, aktyvaus laisvalaikio mėgėjoms ar norinčioms išbandyti kažką naujo pristatome klientų patikrintas ir rekomenduotas mergvakario idėjas.

Jei esate šventės planavimo etape Jums gali praversti mūsų partnerių siūlomos mergvakarių idėjos. Galbūt tarp jų atrasite ką nors naujo, dar neišbandyto arba tai apie ką nuolat kalba būsima nuotaka.

SMARTRENT.LT rekomenduojamos mergvakario idėjos: skrydis parasparniu, pasivažinėjimas elektriniais kartingais, pabėgimo kambariai, dažasvydis, virtualios realybės patirtis, išlikimas gamtoje, lėkščių šaudymas, pasivažinėjimas bagiais, pasivažinėjimas keturračiais.

#1 Mergvakario idėja – savaitgalio kelionė į Zakopanę!

Lenkijos – Slovakijos sieną žymintis Tatrų kalnynas traukia lankytojus bet kuriuo metų laiku. Daugybė pasivaikščiojimo takų, gaivus oras, įspūdingas kalnų reljefas ir atsiveriantys nuostabūs vaizdai – tai dažniausi keliautojų komentarai. Kelionės į Zakopanę su gidu prasideda ketvirtadienį ryte ir baigiasi sekmadienį vakare. Kelionė į vieną pusę trunka apie 10-11 val. Taigi, tai ne tik minėti privalumai, bet ir smagus laikas su draugėmis kelionės metu. Daugiau apie keliones su gidu, kainas ir kitą informaciją rasite mūsų tekste: Kelionės idėjos Spalio mėnesį: Zakopanė, Gdanskas, Praha.

Planuojate mergvakarį su didesne draugių kompanija? Jums gali praversti mikroautobuso nuoma.

#2 Mergvakario idėja – pasivažinėjimas elektriniais kartingais ir motociklais

Tai naujas kartodromas Vilniuje, kuriame galima pasivažinėti tiek elektriniais kartingais tiek elektriniais motociklais. Jeigu norite aštresnių pojūčių rekomenduojame rinktis važiavimą motociklais, o jeigu norite tiesiog gerai praleisti laiką – kartingais.

Išbandykite elektrinius kartingus ir motociklus Vilniuje, Pašilaičiuose. Epower Arena įsikūrusi po stogu, todėl čia laiką puikiai praleisite bet kokiu oru. Elektrines transporto priemones Jums parinks pagal Jūsų norus ir patirtį. Pasimėgauti aštriais pojūčiais galėsite be triukšmo ir dūmų. Epower Arena pirmieji Lietuvoje pristato elektrinius gokartus ir motociklus kvapą gniaužiančioje uždaroje ir saugioje arenoje.

Šios paslaugos kaina prasideda nuo 12 Eur/asmeniui, todėl pramogą galės išbandyti ne tik būsima nuotaka, bet ir visos mergvakario dalyvės.

Daugiau informacijos rasite: https://epowerarena.lt/

#3 Mergvakario idėja – pabėgimo kambariai

Pabėgimo kambariai šiuo metu labai populiarūs. Gali būti, kad kai kuriuos jau esate išbandę, todėl rekomenduosime kelis pabėgimo kambarius:

Coderoom” pabėgimo kambariai

Unikalūs pabėgimo kambariai draugų kompanijoms, šeimai, įmonės vakarėliams ir žinoma mergvakariams Vilniuje. Siūlomi pabėgimo kambariai:

Vilniaus atominė elektrinė – išgelbėjite sostinę nuo atominės katastrofos.

Marso kolonija – naujas, tik 2020 metais atidaromas kosminis pabėgimo kambarys.

Galvosūkių dėžės – pabėgimo kambario formatas Jūsų pasirinktoje vietoje.

Coderoom pramogų kaina savaitgaliais – 50 Eur. Užsukite ir praleiskite laiką neįtikėtinai šauniai!

Daugiau informacijos rasite: https://www.coderoom.lt/

„InsightOut” pabėgimo kambariai

„Insight Out“ pabėgimo kambariai kupini įvairiausių intrigų, galvosūkių ir efektų. Ši patirtis leis ištrūkti iš to voverės rato, nusipurtyti nuobodulį ir patirti neapsakomą jaudulį ir emocijas, kurių taip trūksta kasdieniame gyvenime.

Poltergeistas – tapsite aukščiausios klasės, paranormalių reiškinių specialistais. Ar sugebės jūsų komanda sutramdyti dvasias ir pasprukti iš namo?

Lenktynės su laiku – Jūs dirbate specialiajame slaptame laiko ministerijos skyriuje, kuris kartas nuo karto įtakoja žmonijos ateitį. Jūsų užduotis yra sustabdyti Nostradamo išpranašautą pasaulio pabaigą.

Itališkas apiplėšimas – Jūsų užduotis: įsilaužti į kolekcionieriaus rūmus ir pavogti prarastą Da Vinčio šedevrą. Darbas skirtas aukščiausios klasės vagišių komandai.

„InsightOut“ pramogų kaina – 50 eurų. Mergvakario proga taikoma 10 proc. nuolaida.

Daugiau informacijos rasite: https://insightout.lt

#4 Mergvakario idėja – dažasvydis

Dar viena rekomendacijos verta mergvakario pramoga – dažasvydžio žaidimas. Tai laiko patikrinta pramoga, kurią renkasi merginos nebijančios susitepti rankų. Dažasvydis stiprina draugių vienybę, gerina bendradarbiavimo įgūdžius, suteikia energijos visai likusiai dienai. Jeigu norite aktyviai praleisti laiką, siūlome įtraukti šią pramogą į savo dienos planą.

Kauno dažasvydis organizuoja specialų žaidimo planą, skirtą mergvakariams. Jo kaina vienam asmeniui prasideda nuo 11 Eur ir gali augti priklausomai nuo naudojamų kamuoliukų kiekio. Ši pramoga trunka net iki 3 val., taigi tikrai spėsite išsikrauti.

#5 Mergvakario idėja – skrydis parasparniu

Norinčioms adrenalino siūlome atsiplėšti nuo žemės ir patirti paukščio skrydį. Skrydžiai parasparniais organizuojami daugelyje Lietuvos vietų. Jų kaina prasideda nuo 35 Eur, o pats skrydis trunka apie 1 valandą. Skrydžio metu yra galimybė pasidaryti mini fotosesiją.

 

Jau 20 metų kylu į dangų, lankau šią gamtos mokyklą. Skraidymas – daugiau nei sportas, tai – gyvenimo būdas ir būvis. Kasdieniniame gyvenime viena diena gali būti panaši į kitą ir pradedi suktis gyvenimo rate kaip voverė. Skraidymas yra visai kitoks „sukimasis“. Nors sukiesi tiesiogine šio žodžio prasme ir aplinkiniams gali atrodyti, kad vėl patekai į rutiną, tačiau yra visai kitaip. Šis sukimasis padeda kiekvieno skrydžio metu pažvelgti į pasaulį kitaip, „pakeisti kampą“ ir atverti vis naują įdomiausios knygos puslapį.

Sako Jurijus, parasparnio pilotas.

#6 Mergvakario idėja – išlikimas gamtoje

Ekstremali mergvakario idėja – išlikti laukinėje gamtoje, turint tik peilį ir ugnies skeltuvą. Pramogos organizatoriai sako, kad išlikimui gamtoje tikrai nereikia pilnos kuprinės daiktų. Svarbiausia tinkamas nusiteikimas. Ši patirtis skirta norinčios išmokti dirbti komandoje ir įgauti išlikimo gamtoje patirties.

Netradicines pramogas organizuojatis “Gyvenk be ribų” kolektyvas kviečia pasikonsultuoti telefonu ir nuspręsti kokia pramoga Jūsų mergvakariui tinka geriausiai. Jie taip pat organizuoja lankininkų mūšį, plaukimą baidarėmis bei jau minėtą dažasvydį.

Daugiau informacijos rasite: https://gyvenkberibu.lt/islikimas-gamtoje

#7 Mergvakario idėja – pasivažinėjimas bagiais

“Pasikrauk adrenalino!” – tokiu šūkiu savo lankytojus pasitinka bagių pramogos organizatoriai. Tai unikali patirtis, kurią galite patirti vienas arba su draugų kompanija. Jeigu abejojate – tiesiog išbandykite! Jeigu po pirmo rato nuspręsite, kad adrenalinas jau veržiasi per kraštus ir nebenorėsite tęsti – pinigai Jums bus grąžinti.

Esame įsitikinę, kad ši pramoga atskleis Jums naujus nepatirtus įspūdžius. Turiningai gamtoje praleistas laikas ir įsimintinos ekstremalios akimirkos ilgam išliks atmintyje!

Sako ADRENALINO KASNIS komanda.

Važiavimo kaina nuo 12 Eur. asmeniui ir gali augti didėjant važiuojamų ratų skaičiui.

Daugiau informacijos rasite: https://adrenalinokasnis.lt

#8 Mergvakario idėja – ketuttačių motociklų safaris

Keturračiai motociklai – galingos transporto priemonės, skirtos tiek ekstremaliam sportui tiek maloniam pasivažinėjimui gamtoje. Keturračių motociklų safaris – puiki mergvakario idėja, mėgstančioms aktyviai leisti laiką gamtoje.

“Miško slėnis” veikia visus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų. Safaris organizuojamas Trakų r., Aukštadvario seniūnijoje, vaizdingose vietose.

Pasivažinėjimą keturračiais galima užbaigti prie laužo. Pasidalinti važiavimo įspūdžiais, išsikepti maisto. Visas tam reikalingas rekvizitas: šašlykinė, malkos ir pan. suteikiamas nemokamai.

Kaina asmeniui nuo 55 Eur.

#9 Mergvakario idėja – lėkščių šaudymas

Rekomenduojame per mergvakarį sušaudyti visas lėkštes, kad neliktų ko daužyti santuokos metu. “Shooting Club” komanda sako, kad matyti ore dūžtančią lėkštę – nepakartojamas jausmas. Jie kviečia mergvakarius į vieną moderniausių šaudyklų Baltijos šalyse. Žada labai šiltą priėmimą!

Jeigu galite rankose nulaikyti ginklą, siūlome išbandyti šią pramogą. Pradedantiesiems 25 šūviai kainuoja 26 Eur.

 

Tikimės, kad mūsų rekomendacijos nenueis veltui. Linkime turiningai praleisto laiko!

 

Tau taip pat gali patikti

Palikti atsiliepimą